Étteremtűz Kápolnásnyéken

2018. február 04.
Étteremtűz Kápolnásnyéken

Ha kistérség tűzoltói szerettek a kápolnásnyéki Finom Falatok Házában étkezni, akkor számukra ez a hely egy időre kiesik majd az ebédidejükből. Ezen az éjszakán ugyanis utoljára voltak ebben az étteremben. Sajnálatos káreset miatt hosszú ideig lesznek kénytelenek nélkülözni a helyet, mert egy eddig megállapított vizsgálat szerint az egyik elektromos berendezés hatalmas tüzet okozott az épületben. Nemcsak hatalmas tűz keletkezett, hanem igen nagy kár is. Kiégett az étterem konyhája, a vendéglátótér is károsodott, a 110 négyzetméteres födém teteje egy részen beszakadt, másik részen a tűzoltóknak kellett a parázsló fagerendák miatt bontani.

Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő helyettes arról tájékoztatta a www.pazmand.hu honlapot, hogy a tűz nem sokkal éjfél után keletkezett, ekkor érkezett a segélykérő hívás. A bejelentő elmondta, hogy ég egy pizzéria teteje Kápolnásnyéken, a Deák Ferenc utcában. A február 4-i tűzesetnél a székesfehérvári- és a pusztaszabolcsi hivatásos, valamint pázmándi és a velencei önkéntes tűzoltók nyújtottak segítséget. A beavatkozást a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egyik legfontosabb feladat az étterem mellett lévő banképület védelme volt. A tűzoltók létrák segítségével a két épületet összekötő tetőre felkapaszkodva, több vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedést. A tetőszerkezet és a beépített tetőtér megsemmisült. Személyi sérülés nem történt.

-evp

disz101 disz084 disz094 disz090 disz01 disz086 disz113 disz125 disz115 disz160 disz134 disz165 disz139 disz179 disz184 disz204 disz200

Megosztás

Link:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.