“Falut kerültek” a pázmándiak

2018. május 20.
„Falut kerültek” a pázmándiak

Harminchat csapat, tizenegy állomáson mérte össze – néha furfangos kérdésekre is felelve – tudását, Pázmándon, a Hegyünnepen belüli Pünkösdi Falukerülő Túrán. Az egyik állomás a miénk volt, az önkéntes tűzoltóké.

A résztvevőknek több mint nyolc kilométert kellett megtenniük és a különböző állomásokon bizonyítani a tudásukat. Volt, ahol térképet kellett olvasni, volt, ahol a sajtkészítés elemeit kellett elmondani, vagy felsorolni halfajtákat. A gyermekeknek könnyebb feladat jutott. Nekik cipőt kellett befűzniük meghatározott idő alatt. A tűzoltó szertárnál, ahol a fotók készültek, több tűzoltósági témájú kérdésre várt választ Kratancsik Dóra, Vagyóczki Zsolt és Lőrincz László, önkéntes tűzoltó. A programot a pázmándi civil egyesületek részvételével a Szekértoló Egyesület ötödik alkalommal szervezte, ezzel kitöltve a családok egész napos programját. A különleges kiránduláson több mint kétszázan vettek részt.

-evp

falukerülő08 falukerülő09 falukerülő07 falukerülő11 falukerülő05 falukerülő06 falukerülő10 falukerülő12 falukerülő16 falukerülő17 falukerülő13 falukerülő15 falukerülő14 falukerülő01 falukerülő20 falukerülő21 falukerülő19 falukerülő18 falukerülő22 falukerülő02 falukerülő04 falukerülő03

Megosztás

Link:

Látható még:
Feol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.