Hetedik Országos Tűzoltóverseny


2017. június 24.
Versenyen voltunk

Hetedik alkalommal rendezték meg az Országos Hagyományos Tűzoltóversenyt, a székesfehérvári Bregyó-közi Sportcentrumban, melyen ezúttal huszonnyolc csapat, négyszáz önkéntes tűzoltó vett részt. Mindhárom kategóriában Fejér megyét az ÖTE Páznánd képviselte. A versenyen két számban mérték össze tudásukat a tűzoltók: kismotorfecskendő-szerelésben, és váltófutásban. A legjobb női és férfi csapatok lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek a négyévente megrendezendő Tűzoltó Olimpián, amely idén, júliusban lesz Ausztriában. Fejér megyéből a pázmándi önkéntes tűzoltók vettek részt a megmérettetésen, három csapattal. Az olimpián ezúttal Vértessomló, Kőszeg, Tótkomlós, valamint Dorog csapatai is részt vettek.
Az összetett férfiak kategóriájukban, az V. helyezést érték el a mieink, a női kategóriában a VIII. helyezést ért el a csapatunk. A férfi korpontos kategóriában pedig a II. díjat hoztuk el.

verseny01 verseny06 verseny04 verseny08 verseny09 verseny10 verseny11 verseny12 verseny15 verseny16 verseny14 verseny17 verseny13 verseny19 verseny20 verseny18

Megosztás

Link:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.